Wie zijn wij?

 

4FUN uit Amersfoort bestaat uit 4 stijlvolle dames uit Amersfoort.
De dames zetten muziek neer uit de jaren 40 van de Andrews Sisters en de jaren 70-80, van pop/soul en easy-listening.
Een feest van herkenning voor de liefhebber! En wie houdt er nou niet van de muziek van The Doobie Brothers, Earth Wind & Fire, George Benson, Tina Turner, Chaka Khan, the Pointer Sisters en vele anderen.

Op verzoek van de Landmacht heeft 4FUN zich de afgelopen jaren verdiept in het repertoire van de Andrews Sisters en hier een speciale act van gemaakt. Dit blijkt een succes formule! Betty, Barbara, Pauline en Angelique van 4FUN hebben tijdens de viering van Operatie Market Garden (70 jaar vrijheid) vele uitnodigingen van Defensie mogen ontvangen om te komen optreden met hun Andrew Sisters repertoire. 4FUN weet tijdens hun optredens de aandacht te trekken van het publiek, door hun enthousiasme, hun uitstraling en performance.

Alle 5 de zangeressen, Betty, Irene, Pauline, Barbara en Angelique, hebben hun zangopleiding genoten bij zangdocente Annemiek Maissan en bij Zangdocente Lucette Snellenburg!

BETTY KOUDENBURG


Ook bekend als Betty Zingt is een ervaren allround zangeres. Naast haar rol in 4FUN zingt zij in meerdere pop/soul formaties. Haar prachtige jazz stem komt mooi tot z’n recht tijdens meerdere solo partijen.

PAULINE DE JAGER


Met haar warme stem, geeft ze een vol geheel aan 4FUN. Ook Pauline heeft veel zangachtergrond ervaring, als  Nancy Boyd and The Cappello´s.

BARBARA LIEBEROM


Zingen is al van jongs af aan Barbara haar grote passie. De afgelopen 10 jaar heeft Barbara in diverse coverbands gezongen. Met haar krachtige rockstem, zal Barbara 4FUN een mooi, vol, eigentijds geheel geven.

ANGELIQUE VAN ANCUM


Geeft met haar hoge stem  4FUN een extra poppy sound. Angelique heeft zang ervaring opgedaan in een coverband, Showgroep ´Eurasian´ en in een pop/rockkoor.

IRENE HENDRIX

       
Zingt al van kinds af aan, heeft ervaring opgedaan in het Muziektheater, ze zingt in meerdere coverbands en met haar prachtige soul stem en dito uitstraling geeft Irene swung aan 4FUN.

Deze  veelzijdige damespopgroep staat garant  voor een swingend en dynamisch optreden, waarbij de FUN-factor altijd aanwezig is.
Wil je meer weten over  4FUN, volg ze op Facebook www.facebook.com/4FUN-Amersfoort of mail ze naar Informatie.4fun@gmail.com of bel 06-44127882.
Met hun sound-engineer Rogier Bakker van BRB Sound aan hun zijde en de muzikanten van de New Manhattan Bigband wordt het een compleet geheel, waarbij niets ontbreekt om u een mooie muzikale avond te brengen.